armoa arkeesi, kristityn elämä

Tukekaa toinen toistanne

Negatiivisuus tuntuu lisäävän kuristavaa otettaan ja joskus tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin. Mutta se ei kuitenkaan ratkaisisi mitään. Sen sijaan, meitä kutsutaan kulkemaan vastavirtaan ja tukemaan toinen toistamme. Tämä tuntuu olen aivan uusi konsepti näinä aikoina. Mutta mitä jo rakentaisimme elämäämme uskomme perustalle ja rakastaisimme jopa vihamiehiämme? Maailmasta tulisi aivan varmasti parempi paikka. Eikä meidän enää tekisi mieli antaa periksi.

Rakkaat ystävät, rakentakaa te edelleen elämäänne pyhimmän uskonne perustalle, Pyhässä Hengessä rukoillen. 2Pysykää Jumalan rakkaudessa ja odottakaa, että Herramme Jeesus Kristus armossaan johtaa meidät iankaikkiseen elämään. (Juudaksen kirje, 1:20-21)

Tukekaa toinen toistanne

Toinen toistamme tukeminen ja kannatteleminen voi tuntua liian suurelta vaatimukselta arjen puristuksissa. Ja se olisikin, jos meidät olisi jätetty pärjäilemään tänne yksiksemme. Mutta meille annettiin Pyhä Henki, universumin supervoima. Muuttaako tämä suhtautumistasi asiaan? Toivon niin. Sillä Pyhän Hengen ansiosta me pystymme tukemaan toinen toistamme. Ja vielä niin paljon enemmänkin.

Liian usein unohdamme kuka oikein on rukouskumppanimme. Jos Pyhä Henki on rukousparisi, sinun on parasta rukoilla rohkeasti, vai mitä? Ja jos Jumalan voima on käytössämme, meidän on parasta tehdä isoja suunnitelmia. Siksi kutsu toistemme tukemiseen ei ole niin pelottavaa enää. Tottakai haluamme levittää Jumalan rakkautta kaikin tavoin.

Kun pysymme Jumalan rakkauden keskiössä, asumme Jeesuksessa ja olemme Pyhän Hengen voimaannuttamia, mikään ei tunnu mahdottomalta. Taivaallinen perspektiivi tekee meistä rohkeita Jeesukselle. Omasta perspektiivistä katsottuna maailma on pelottava ja negatiivisuus yrittää saada vallan. Mutta meidän ei pidä elää pelossa, ahdistuksessa ja epätoivossa, vaan uskossa, toivossa ja rakkaudessa. Vain silloin voimme tukea toinen toistamme.

Rakas Jumala,
Kiitos, että kutsut meitä elämään uskossa, toivossa ja rakkaudessa.
Ja kiitos, että olet valmistanut tien pois pelosta, ahdistuksesta ja epätoivosta.
Muistuta meitä, Herra, että koska Pyhä Henki on rukousparimme,
meidän pitää sekä rukoilla että elää rohkeasti.
Täytä meidät Hengelläsi, luo jotain uutta sotkuistamme
ja voimaannuta meidät tukemaan toinen toistamme.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko sinä rakentanut elämäsi uskon varaan? Saako usko sinut rohkeaksi? Millaisia suunnitelmia sinulla ja Pyhällä Hengellä on sinun elämääsi varten? Eikö olekin kutkuttavaa ajatella, että meillä on etuoikeus rukoilla Pyhän Hengen kanssa? Mitä sinä meinaat seuraavaksi kuiskutella Pyhän Hengen kanssa? Elä Jumalan rakkauden keskiössä, rukoile Pyhässä Hengessä ja anna Jeesuksen viedä sinut elämäsi seikkailuun!
Ole suuresti siunattu, ystäväni! Tukekoon blogini sinua elämäsi matkalla! Sinä et olet yksin ja olet suuresti rakastettu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *