armoa arkeesi

Armoa alusta loppuun

Armoa alusta loppuun - mariannastalnacke.comJoskus me unohdamme kuinka suuri lahja ja etuoikeus armo oikein on. Pidämme sitä itsestään selvänä, koska se annettiin meille ilmaiseksi. Unohdamme myös miten ihmeellistä on, että pyhä ja kaikkivaltias Jumala teki kaikkensa, jotta kaikilla meillä syntisillä ihmisillä olisi mahdollisuus päästä hänen luoksensa. Se on armoa alusta loppuun. Kaikki on saanut alkunsakin Jumalasta ja se on hänen voimansa, mikä mahdollistaa sen meidänkin elämässämme.

Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan,
hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi,
kaikille, jotka uskovat häneen.
He eivät ole syntyneet verestä, eivät ruumiin halusta, eivät miehen tahdosta, vaan Jumalasta. (Joh. 1:12-13)

Aivan samoin kuin vauva ei synnytä itseään, myöskään me emme pysty synnyttämään itseämme hengellisesti. Jumalan voima aikaansaa meissä uudestisyntymisen, kun otamme Jeesuksen vastaan. Se on armoa alusta loppuun, kun meidät adoptoidaan Jumalan perheväkeen. Me vain otamme vastaan Jumalan runsaan armon ja rakkauden omaan sydämeemme.

Armoa alusta loppuun

Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme (Hepr. 4:16).

Jumala siis valmisti Jeesuksessa meille tien takaisin luokseen. Mutta ei Jumalan hyvät suunnitelmat tähän lopu. Jumala myös jatkuvasti kutsuu meitä tulemaan luokseen milloin meille vain sopii. Jos kerran Jumala meitä näin suuresti rakastaa ja halajaa yhteyttä kanssamme, ei pidetä Jumalaa itsestäänselvänä tai unohdeta käyttää tätä mahdollisuutta ja etuoikeutta lähestyä Jumalaa vapaasti. Vain Jumalan luona me voimme saada laupeutta, kun sitä tarvitsemme ja armohoitoa tarvitsemamme siunauksen muodossa.

Jumalan rakkaus meitä kohtaan on niin rajatonta, emme pysty koskaan käyttämään sitä loppuun. Jumala tietää, mitä tarvitsemme ja milloin sen tarvitsemme, voimme levätä hänen huolenpidossaan. Kaikki tämä on armoa. Ja tämä sama armo saattaa meidät myös perille taivaan kotiin. Se on armoa alusta loppuun.

 

Rakas Jumala,
Olet paljon enemmän kuin osaamme edes kuvitella
ja siitä syystä me kiitämme ja ylistämme sinua.
Kiitos, ettet mahdu tekemiimme laatikoihin,
ja että olet täynnä rakkautta etkä tiukkoja vaatimuksia.
Kuinka siunattuja ja etuoikeutettuja olemmekaan,
kun tarjoat meille Jeesuksessa tien takaisin yhteyteesi.
Anna anteeksi harharetkemme, Herra.
Vuodata armoa armon päälle ja
osoita meille millaista on todella elää lähellä sinua.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Uskotko sinä, että kaikki on armoa alusta loppuun? Jos et, mikä sinua pidättelee?

Ole siunattu, kun rohkeasti käytät etuoikeuttasi lähestyä Taivaan Isä koska tahansa!

3 thoughts on “Armoa alusta loppuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *