armoa arkeesi

Luottamus armoon

Varmuus on jotain, mitä kaikki haluaisimme. Silloin ei epävarmuudelle tai epäilyille jäisi tilaa tai mahdollisuutta nakertaa onneamme. Itseluottamus on kuitenkin kuin hiekalle rakennettu talo. Vain Kristuskalliolle rakennettu talo selviää. Siksi meidän ei tarvitsekaan luottaa omiin kykyihimme. Luottamus armoon riittää.

Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme. (Hepr. 4:16)

Luottamus armoon

Jos olet Jumalan lapsi, armosta pelastettu, voit lähestyä Jumalaa luottavaisin mielin. Hän ei heitä sinua pois. Eikä mikään voi erottaa sinua hänen rakkaudestaan. Armo muuttaa kaiken. Enää ei ole kyse meidän synneistämme tai heikkouksistamme vaan Kristuksen synnittömyydestä ja vahvuuksista. Luottamus armoon kannattaa.

F. W. Krummacherin sanoin ”Kun seisot Jumalan portilla, koputa lujaa ja rohkeasti. Älä koputa niin kuin kerjäläinen, vaan niin kuin talonväkeen kuuluva. Älä niin kuin kiertolainen, joka pelkää virkavaltaa, vaan niin kuin ystävä tai läheinen tuttava. Älä niin kuin pelkäisit olevasi vaivaksi tai tulevasi huonoon aikaan, vaan niinkuin tulija, joka voi olla varma sydämellisestä tervetulotoivotuksesta.”

Joten elä täydessä varmuudessa, ole rohkea ja luota armoon: sinä olet hyväksytty ja suuresti rakastettu. Sisäistä tämä ja anna tämän tiedon muuttaa sinua. Luottamus armoon kantaa. Armo on maailmankaikkeuden vahvin voima. Ja se on sinua varten, koska Jumala rakastaa sinua niin paljon.

Rakas Jumala,
Kiitos ihmeellisestä armostasi.
Se hämmästyttää meitä yhä uudestaan.
Ensiksi se pelastaa meidät
ja sitten se voimaannuttaa meidät.
Auta meitä aina luottamaan armon voimaan
ja saakoon armosi vapaat kädet toimia meissä ja meidän kauttamme.
Jeesuksen kalliissa nimessä ja veressä,
Aamen

P.S.

Rakas ystävä! Luota armon voimaan! Ei ole mitään eikä ketään, joka voisi kumota armon voiman. Siksi saamme luottavaisesti ja rokeasti lähestyä armon valtaistuinta, meitä ei käännytetä pois. Luottamus armoon muuttaa meitä. Nostaessamme katseemme pois puutteistamme huomaamme, että asiat eivät olekaan niin huonosti kuin luulimme. Jumalan armo tekee ihmeitään joka päivä. Myös sinun elämässäsi. Ole suuresti siunattu, ystäväni! Luota armoon!
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *