uskossa kasvaminen

Lopeta pienesti eläminen

Lopeta pienesti eläminen

Juuri tänään pidin aamuhartauden otsikolla ”vähän on paljon Jeesuksessa”. Ja nyt sitten aion kertoa teille uudesta (englanninkielisestä) kirjasta, jonka otsikkona on Stop Living Small: Ten Truths Toward Your Significant Life eli ”Lopeta pienesti eläminen: 10 totuutta kohti merkityksellistä elämää”. Vähän on edelleen paljon Jeesuksessa ja siitä kai tässä kirjassakin on kyse. Ja siitä että Jeesus voi vapauttaa sinut elämään täydesti omaa elämääsi, ei olemassaoloasi anteeksipyytäen vaan elämästäsi nauttien.

Eli jos tunnet itsesi mitättömäksi tai arvottomaksi tai jos elät pienesti, koska et usko ansaitsevasti mitään parempaa, tämä Mary DeMuthin kirja on sinua varten. Tai jos olet väsynyt yrittämään enemmän ja enemmän, jotta tulisit hyväksytyksi, minulla on sinulle hyviä uutisia. Sinä olet tarpeeksi, olet vain matkan varrella sisäistänyt valheita, jotka kahlitsevat sinua. Jotta voit poistaa nämä väärät uskomukset mielestäsi, on aika oppia tuntemeaan valheiden vastamyrkky: Jumalan armo ja rakkaus.

Maryn avoimuus ja rakkaus Jeesukseen säteilee kirjan läpi ja kirjan sanoma on tärkeä meille kaikille. Siksi ajattelin blogata tämän kirjan läpi jakaen sieltä parhaat palat teidän kanssanne.

Lopeta pienesti eläminen

Kuten jo mainistin, ei todellakaan ole mitään pahaa siinä, että elää pienesti, jos se on oma valintasi. Mutta jos teet niin, koska pelkäät olla näkyvä, tarvitset Jumalan armoa vapauttaamaan sinut valheiden kahleista.

Mary rohkaisee meitä ”olet rakastamisen arvoinen, ja hänen rakkautensa tekee elämästäsi elämisen arvoista”. Koko kirja huokuu Raamatun perussanomaa: sinua rakastetaan ylenpalttisesti. Jumala rakastaa sinua niin paljon, että hän lähetti ainokaisen poikansa pelastamaan sinut.

Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä. (Room 5:8)

Usein ymmärrämme tämän kyllä päällämme, mutta saattaa viedä paljon aikaa ennen kuin ymmärrämme sen myös sydämessämme. Joten me tarvitsemme mentoreita ja Mary ja hänen kirjansa ovat tässä erinomaisia.

Jumalan rakkaus sinua kohtaa on henkilökohtaista ja hän suojaa sinua rakkaudellaan. Älä tyydy vähempään. Joten lopeta pienesti eläminen. Sen sijaan elä isosti. Jumala on kanssasi. Ja hän rakastaa sinua enemmän kuin pystyt edes kuvittelemaan.

Rakas Jumala,
Kiitos, että rakastat meitä sellaisena kuin olemme etkä rakasta meitä enempää tai vähempää tekojemme tai tekemättä jättämistemme vuoksi.
Auta meitä ymmärtämään ja vastaanottamaan rakkauttasi ja päästämään irti vihollisen valheista.
Näytä meille, miten näiden valheiden sijaan voimme sisäistää sinun totuutesi meistä.
Auta meitä muistamaan, että olemme sinun perillisiäsi, ja että sinä rakastat meitä todella paljon.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Muista, että Jumalan tahto myös sinua kohtaa on hyvä. Joten etsi Jeesusta nähdäksesi hänen rakkautensa sinua kohtaa ja vastaanottaaksesi hänen armovoimansa elääksesi isosti ja iloisesti. Ole suuresti siunattu, ystäväni!

P.S.2

Jos Luoja suo, bloggaan näitä valhe/totuus -blogeja nyt vähän useammin kuin kerran viikossa. Joten pysy kuulolla!

2 thoughts on “Lopeta pienesti eläminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *