uskossa kasvaminen

Olet Jumalan valitsema

Olet Jumalan valitsema - Mari-Anna Stålnacke

Tuntuuko sinusta sinusta, että sinut on unohdettu, ettei sinua valita mihinkään? Tiesitkö, että nämä ajatukset ovat kaikki valheita. Älä usko näitä kuiskauksia, äläkä usko näissä asioissa tunteisiisi. Sen sijaan luota Raamattuun, joka kertoo sinulle, että olet Jumalan rakkauden arvoinen. Mary DeMuth paljastaa paljastaa kymmenen valhetta ja jakaa kymmenen totuutta viimeisimmässä kirjassaan Stop Living Small: Ten Truths Toward Your Significant Life (Lopeta pienesti eläminen: 10 totuutta merkitykselliseen elämään). Tämä blogi käsittelee seitsemättä valhetta ”Ansaitset tulle ohitetuksi” muistuttamalla sinua siitä, että sinä jo olet Jumalan valitsema. Ja sinut on kutsuttu mukaan paljon enempäänkin.

Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte. (Joh. 15:16)

Mary DeMuth antaa meille hyvin vastakulttuurisia neuvoja. Sen sijaan, että keskittyisimme siihen, että tulisimme valituiksi ihmisten kesken, meidän tulisi keskittyä hedelmän kantamiseen. Vaikuttavaa, radikaalia, jännittävää, eikö?

Mary kirjoittaa: ”Ongelma on, että elämän aikana lopeta hedelmien keräämisen tai siihen keskittymisen. Meistä on tärkeämpää valitaanko meidät vai ei. Elämästämme tulee näyttämö, missä esiinnymme kiinnittääksemme suosittujen ihmisten suosion, samalla unohtaen, että Kaikkein Suosituin on jo valinnut meidät”.

Olet Jumalan valitsema

Kyllä, Kaikkein Korkein on jo valinnut meidät. Olemme arvokkaita ja rakastettuja. Ja voimme vapaasti keskittyä johonkin muuhun, kuten hedelmän kantamiseen.

Mary jatkaa: ”Meidän ei pitäisi olla huolissaan siitä, tulemmeko valituiksi muiden taholta. Tiedämme jo, että kaikkien maan päällä olevien ihmisten Luoja, on valinnut meidät. Meidän tulisi käyttää elämämme suurien hedelmän tuottamiseen.”

Minusta Mary on niin oikeassa. Ennen kuin päästämme maallisten murehtimisesta irti, emme pysty tuottamaan hedelmää. Meidän tulee keskittyä Jeesukseen niin meistä tulee hedelmällisiä. Se on niin yksinkertaista.

Mitä meidän sitten pitäisi tehdä huolillamme? Tuo ne Jeesukselle. Jos toiset ihmiset ovat loukanneet sinua, itke asiasi Jeesukselle. Ja jos tunnet itsesi ulkopuoliseksi, tule Jeesuksen luokse. Mikä tahansa sinua vaivaakaan, tuo se Jeesukselle. Hän parantaa sinut ja saat osaksesi rakkautta. Ja tulet tuottamaan paljon hedelmää. Usko pois, se on kaikkein parasta sinulle.

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet valinnut meidät, rakastat meitä.
Anna anteeksi, että keskitymme maallisiin murheisiimme ja unohdamme sinut.
Erityisesti siksi, koska sinä olet vastaus ongelmiimme.
Antaudumme sinulle ja tuomme ongelmamme sinulle.
Paranna meidät, auta meitä, Herra.
Haluamme keskittyä sinuun ja tuottaa paljon hedelmää sinulle.
Siunaa meitä, Herra.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö olekin surullista kuinka helposti eksymme? Jokapäiväiset murheemme pitävät meidät hedelmättöminä, kuinka harmillista. Nyt on aika oppia tuomaan murheemme Jeesuksella ja valita Jeesukseen keskittyminen. Me voimme saada aikaan suuren muutoksen maailmassa, jos alamme keskittymään Jeesukseen ja lähimmäistemme rakastamiseen hänen armollaan ja rakkaudellaan. Ole suuresti siunattu, ystäväni!

Kuva: Josue Michel / Unsplash.


			

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *