kristityn elämä

Olla ja elää kuin rakkaus

Ole ja elä kuin rakkaus ~ kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke

Ystävänpäivä lähestyy, joten on tavallista enemmän puhetta rakkaudesta. Se on hienoa, mutta niin usein unohdamme kaikkein tärkeimmän rakkauden. Joten nautin Bob Goffin twiitistä toissapäivänä ”Jeesus ei käskenyt meitä olemaan uskonnollisia. Hän kehotti meitä olemaan Hänen kaltaisiaan, ja Hän oli rakkaus.” Mikä helpotus, ettei meidän tarvitse olla uskonnollisia. Sen sijaan meitä käsketään olemaan Jumalan kaltaisia, ja hän on rakkaus. Meidän on siis oltava kuin rakkaus. Ja se on se haastava osa. Kuinka vaikeaa ihmisten on olla ja elää kuin rakkaus. Kuitenkin Jumala on valmistanut meille jopa sen.

Jumala on rakkaus. Se, joka pysyy rakkaudessa, pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä. (1. Joh. 4:16)

Meidän tulee elää Jumalassa, joka on rakkaus. Ja sitten elämme Jumalan avulla, emme omilla voimillamme. Totuus on: me emme voi, mutta Jumala voi. Ja hän antaa meille voimansa rakastaa itseämme, muita ja Häntä. Ja olla ja elää kuin rakkaus.

Te, joiden oikeamielisyys perustuu lain noudattamiseen, joudutte eroon Kristuksesta ja jäätte ilman armahdusta. Uskomme mukaisesti ja Hengen vahvistamina me odotamme ja toivomme, että meidät todetaan syyttömiksi. Kristuksen Jeesuksen yhteydessä ympärileikkaus ei hyödytä yhtään enempää kuin esinahkakaan. Vain sillä on väliä, että uskoo ja että sen vuoksi myös rakastaa. (Gal. 5:4-6, UT2020)

Ole ja elä kuin rakkaus

Joten jos haluamme olla Jumalan kaltaisia, meidän on todella oltava kuin rakkaus. Vaikka se tapahtuisikin Jumalan armosta, meidän itse on oltava Sanan tekijöitä. Usko vaikuttaa rakkautena. Siksi meidän on mietittävä tapoja, kuinka voimme levittää Jumalan rakkautta, olla Jumalan läsnäolo tässä maailmassa. Olla ja elää kuin rakkaus.

Ollaksemme kuin rakkaus, meidän on jätettävä sivuun joitakin asioita, jotka eivät ole rakkauden mukaisia. Nämä ovat erilaisia asioita meille jokaiselle. Joten mikä tahansa tekee sinusta vähemmän rakastavan, jätä se Kristuksen ristin juurelle. Ja vastaanota armoa armon päälle täyttämään sen tarpeen, joka sai sinut toimimaan vähemmän rakastavasti.

Meidän Jumalamme on rakkaus. Ja hän rakastaa meitä suunnattomasti. Voimme todella luottaa siihen rakkauteen, joka Jumalalla on meitä varten. Tämä tekee ainakin minusta rohkean. Entäpä sinut? Minä olen Jumalalle rakas. SInä olet Jumalalle rakas. Me olemme Jumalalle rakkaita. Se on kaikkien aikojen suurin kunnia ja siunaus.

Armollinen Jumala,
Kiitämme ja ylistämme sinua.
Olet aina enemmän kuin tarvitsemme, aina enemmän kuin voimme edes kuvitella.
Rakkautesi meitä kohtaan on ollut varmaa aikojen alusta asti.
Emme ansaitse rakkauttasi, mutta annat sen silti.
Täytä meidät armollasi ja rakkaudellasi.
Tee meistä sitten rakkautesi ja totuuden kantajia.
Siunaa meitä siunaamaan muita.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko valmis sanomaan hyvästit uskonnollisuudelle ja omavaraisuudelle? Ja innokas tervehtimään iloa, rauhaa, totuutta ja rakkautta? Tämä on onnenpäiväsi, Jumala odottaa sinua. Jumala ei halua muuta kuin toivottaa sinut kotiin hänen luokseen. Älä epäröi, juokse hänen luokseen. Anna hänen huolehtia sinusta, täyttää sinut armollaan ja rauhallaan. Sitten hän lähettää sinut hellästi maailmaan olemaan ja elämään rakkautta. Kun elät ja liikut Jumalan rakkaudessa, olet turvassa. Ole suuresti siunattu, ystäväni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *