Jumala

Jumala rakastaa sinua

Jumala rakastaa sinua

Tiedätkö sinä syvällä sisimmässäsi, että Jumala rakastaa sinua? Toivon niin. Sillä se on totta. Mitä tahansa olet tehnyt tai jättänyt tekemättä, Jumalan rakkaus ei horju. Kyse ei ole sinusta, vaan siitä kuka Jumala on.

Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. Siinä on rakkaus – ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi. Rakkaat ystävät! Kun Jumala on meitä näin rakastanut, tulee meidänkin rakastaa toisiamme. (1. Joh. 4:9-11)

David G. Bennerin sanoin ”Miten erilainen suhde alkaa kehittyä teidän välillenne, kun ymmärrät, että Jumala on korviaan myöten rakastunut sinuun. Jumala on yksinkertaisesti hurmaantunut sinusta. Hän ei voi muuta kuin rakastaa sinua. Ja hän rakastaa sinua syvästi, rohkeasti ja ylettömästi – juuri sellaisena kuin olet.”

Ajattelepa sitä. Jumala on korviaan myöten rakastunut sinuun. Olet syvästi rakastettu ja hellitty. Kun ymmärrät tämän, alat avautua Jumalalle ihan uudella tavalla. Haluat tuntea paremmin hänet, joka rakastaa sinua niin ylettömästi.

Jumala rakastaa sinua

Sitten alat vähitellen osoittamaan vastakaikua hänelle. Jos hän rakastaa sinua näin paljon, ehkä voisit rakastaa häntä takaisin yhtä rohkeasti? Mitä enemmän paistattelet hänen rakkaudessaan, sitä enemmän opit rakastamaan häntä. Pian huomaat, ettet haluat elää missään muualla kuin hänen rakkaudessaan ja alat tehdä juuri niin.

Tämä on upeaa, mutta tämäkään ei ole tarinan loppu. Jollakin tasolla se saattaa olla tarinasi alku. Henry Blackaby ohjaa meitä tällä tavoin ”Jos tiedät, että Jumala rakastaa sinua, sinun ei pitäisi koskaan kyseenalaistaa hänen ohjeitaan. Se on aina oikein ja sinulle parasta. Kun hän antaa sinulle ohjeen, sinun ei tule tarkkailla, keskustella ja väitellä siitä. Sinun tulee totella sitä.”

Kun opit elämään Jumalan rakkaudessa, opit kuuntelemaan häntä ja kulkemaan hänen johdatuksessaan. Ja aivan kuten Henry Blackaby sanoi, älä tarkkaile, keskustele tai väittele siitä. Tottele sitä. Tämä voi vaatia totutteluaikaa. Itse asiassa, se vie koko elämän ajan. Mutta usko pois, se on paras tapa elää.

Rakas Jumala,
Sinun rakkautesi on niin yltäkylläistä.
Me emme ole rakkautesi arvoisia ja kuitenkin rakastat meitä syvästi ja rajattomasti.
Pikku hiljaa opimme, miltä sinun rakkautesi tuntuu: mahtavalta.
Kiitos.
Me rakastamme myös sinua, Herra!
Avaa silmämme ja korvamme näkemään ja kuulemaan, miten johdatat meitä.
Auta meitä tottelemaan ilman epäröimättä ja rakastaa muita niin kuin sinä rakastat meitä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Tämä kirjoitus tulee ”reissun päältä” ja on vähän kömpelösti ja kiireessä kirjoitettu, mutta toivon, että se sinua silti siunaa. Jumalan rakkaus on niin valtavaa, että sitä on vaikea käsittää. Mutta se on todellista. Toivon, että opit tuntemaan Jumalan rakkautta enemmän ja enemmän. Ole suuresti siunattu, ystäväni.

6 thoughts on “Jumala rakastaa sinua

  1. 🙂 Pitäisi antaakin tuon sanan noin kiihkeästä rakkaudesta oikein lämmittää kohmeista sydäntä!
    Ja ei tässä kirjoituksessasi minun mielestäni ollut mitään kiireen tai kömpelyyden tuntua:)

  2. Kiitos kommentistasi, Metsäntyttö! Kiva, jos ei sorahda korvaan, kiireessä vain en ehtinyt edes editoimaan. Ja kyllä, annetaan Jumalan suuren rakkauden sulattaa pientä kohmeista sydäntämme! Siunausta!

  3. Kiitos sinulle jälleen upeasta tekstistä! Blogisi on minulle kovin tärkeä, miten paljon lohduttavia ja tärkeitä sanoja ja teemoja! <3 Jumala kanssasi!

    1. Voi kiitos rohkaisevasta kommentistasi, Henna! Hyvä tietää, että blogi resonoi lukijoiden kanssa. Iloa ja siunausta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *