armoa arkeesi

Turvasi on Jeesuksessa

Turvasi on Jeesuksessa

Oletko epävarma? Tuntuuko sinusta siltä, että kaikilla muilla menee hyvin paitsi sinulla? Älä murehdi. Mary DeMuth paljastaa paljastaa kymmenen valhetta ja jakaa kymmenen totuutta viimeisimmässä kirjassaan Stop Living Small: Ten Truths Toward Your Significant Life (Lopeta pienesti eläminen: 10 totuutta merkitykselliseen elämään). Tämä blogi käsittelee viidettä valhetta ”Epävarmuus määrittelee sinut aina” muistuttamalla sinua siitä, että Jumalan lapsena sinut määrittelee Jumala ei kukaan muu. Turvasi on Jeesuksessa.

Mary DeMuth huomauttaa: ”Maailma pakkosyöttää tätä meille, vähättelee kehoamme, häpäisee ikäämme, heikentää menestystämme ja osoittaa meille, ettemme koskaan täytä mahdottomia vaatimuksia. Meillä on taipumus ajatella, että toiset ovat paljon varmempia kuin me ja samalla suurennella omaa epävarmuuttamme, vaikka itse asiassa olemme kaikki epävarmoja. Ainoa todellinen turva on Jeesus.”

Jumalan ohjeet ovat täydelliset,
Herran sana on kirkas ja puhdas.
Kuin kilpi hän suojaa niitä,
jotka hakevat hänestä turvaa.
Kuka on Jumala, jollei Herra,
kuka on turvamme, jollei Jumalamme?
Jumala vyöttää minut voimalla,
hän osoittaa minulle oikean tien.

(Ps. 18:31-33)

Turvasi on Jeesuksessa

Kyllä, sinä olet turvassa Jeesuksessa. Jos turvasi on jossakin muussa, se voidaan ottaa sinulta pois. Mutta kun turvasi on Jeesuksessa, olet aina turvassa tapahtui mitä tahansa. Ja jos annat Jumalan määritellä sinut, arvosi on korvaamaton riippumatta siitä, mitä muut sanovat. Ja Jumalan siipien suoja odottaa sinua aina.

Mary DeMuth hahmottaa kahdeksan totuutta auttamaan sinua löytämään turvasi Jeesuksessa (ja olen linkittänyt aiempia kirjoituksiani niihin, jotta voit halutessasi lukea lisää aiheesta):

1) Jumala haluaa muistuttaa identiteetistäsi.
2) Jumalan rakkaus sinua kohtaan on kivenkova totuus.
3) Jumala määrittelee turvasi ja arvosi, eikä muiden kritiikki voi horjuttaa sitä.
4) Saatana vihaa vapaita kristittyjä.
5) Jumala näkee, kun muut ymmärtävät väärin sydämesi.
6) Et ole koskaan yksin tuntiessasi olosi yksinäiseksi.
7) Turvallisuus perustuu Jumalan suuruuteen, ei sinun pienuuteesi.
8) Turvallisuus riippuu kiintymyssuhteesta.

Usko on meille suuri lahja. Toki se tuo pelastuksen, joka on todella korvaamaton lahja, mutta se tuo meille myös turvallisuutta, varmuutta, lohdutusta, luottamusta ja kaikkea muuta, mitä tarvitsemme. Jumala ei ole jättänyt meitä yksin pärjäämään nykyisissä olosuhteissaamme tai tulevissa vaikeuksissa. Hän on alati kanssamme ja varustaa meidät elämään täysipainoisesti. Joten kääntykäämme hänen puoleensa ja pyytäkäämme apua sitä tarvitessamme. Olemme aina enemmän kuin tervetulleita.

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet aina meitä varten etkä ole jättänyt meitä pärjäämään yksin.
Me todella tarvitsemme sinua, ei vain pelastukseen, vaan myös voimaannuttamaan meidät voittoisaan elämään.
Auta meitä kulkemaan vapaudessa ja löytämään turvamme sinussa.
Siunaa jokaista meitä hyvän suunnitelmasi mukaisesti.
Kiitos armostasi ja rakkaudestasi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö Jumalamme olekin mahtava Jumala! Ei ole väliä kuinka heikkoja tai pieniä olemme, hän rakastaa meitä joka tapauksessa. Ja hän antaa meille tarvitsemamme. Kääntykäämme siis Jeesuksen puoleen ja ottakaamme vastaan kaikki, mitä hänellä on varattuna meille jokaiselle. Sillä, rakas ystäväni, sinä olet turvassa Jeesuksessa. Nyt ja ikuisesti. Ole runsaasti siunattu elämäsi jokaisena päivänä!

Kuva: Marcos Paulo Prado/Unsplash

5 thoughts on “Turvasi on Jeesuksessa

  1. Kiitos, Liisa! Olet Taivaan Isän sylihoidossa ja me rukoilemme puolestasi ennen leikkausta, leikkauksen aikana ja leikkauksen jälkeen. Rauhaa, voimaa, iloa ja parantavaa armoa! Ole suuresti siunattu!

 1. Hei!
  Kiitos taas turvallisista ja ihanista sanoista, joihin voi luottaa Isä kyllä pitää lupauksensa.
  Rukouksin myös täällä, jotta kaikilla olisi turvallista olla Isän käsivarsille.
  Rukouksin
  Tarja

  1. Ihanaa, että rukoilet! Kiitos, Tarja! Minäkin rukoilen, että Jumalan Sanan voisi levitä jokaisen ihmisen sydämeen, ettei kenenkään tarvitsi elää ilman Jumala armoa ja rakkautta. Iloa, valoa, väriä, siunausta elämääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *